Reactia surprinzatoare a unui australian dupa ce a fost muscat de un sarpe veninos

10-03-2014 15:17


sarpe

Tu ce-ai face daca ai sti ca mai ai cateva minute de trait? Australianul Rod Sommerville a avut o reactie neasteptata.
 

Australianul Rod Sommerville se afla, luna trecuta, in gradina casei casei sale, in momenul in care a fost muscat de un sarpe veninos. Realizand ca e posibil "sa dea coltul", a ales sa isi petreaca ultimele clipe intr-un mod placut, asa ca a deschis o bere rece.

Barbatul de 54 de ani muta cateva ghivece de flori in gradina sa, in momentul in care un sarpe maroniu de 80 de centimetri l-a muscat de un deget.

Rod a luat o lopata, cu care a lovit reptila in cap, apoi a sunat la Ambulanta.

"Mi-am spus ca daca e sa dau coltul, o sa beau o bere inainte, asa ca am luat o bere blonda din frigider si am baut-o. Sarpele maroniu este al doilea cel mai veninos din lume", a declarat barbatul.

Fiul sau adolescent dormea pe o canapea in acest timp, pentru ca tatal sau nu a vrut sa-l trezeasca."Daca intri in panica, agravezi situatia", a spus Rod.

Ambulanta a ajuns la timp si Rod a fost transportat la un spital unde a primit serul antivenin, dar barbatul a avut parte de un alt ghinion: a facut o reactie alergica la tratamentul care trebuia sa ii salveze viata.

Dupa patru saptamani la terapie intensiva, doctorii au descoperit ca si rinichii barbatului au fost afectati. El nu a fost inca externat, dar doctorii sunt optimisti ca va trai.

Sursa: 9to5mac, http://www.themorningbulletin.com.au

VIDEO PROTVPLUS.RO