A fost data afara de la balul de absolvire pentru ca "e cea mai frumoasa fata din scoala"

Dată publicare: 11-07-2013 15:52
Dată actualizare: 14-07-2013 02:56


miss

O adolescenta din Marea Britanie a fost data afara de profesori de la balul liceului pentru ca a chiulit prea mult de la scoala.

In varsta de 16 ani, Lurelle Bancroft este una dintre cele mai frumoase eleve din Buile Hill Visual Arts College din Greater Manchester si viseaza sa aiba o cariera in modelling relateaza Daily Mail.

Pentru ca tanara bruneta a primit deja contracte de prezentari de moda nu a mai avut timp si de scoala. Numarul mare de absente stranse de Lurelle i-a facut pe profesori sa o anunte ca nu va putea participa la balul liceului, conform regulamentului.

Cand tanara si-a facut aparitia, aceasta a fost data afara cu forta. Adolescenta a plecat in lacrimi de la bal si s-a declarat "traumatizata" de experienta.

"Meritam sa fiu la bal. Sunt Miss Teen Salford, in ultimul an am strans bani pentru opere de caritate si am reprezentat numele scolii" a sustinut tanara. Mai suparata a fost mama fetei care a reclamat scoala la protectia copilului.

"Nu o pot da afara de la bal doar pentru ca e cea mai frumoasa fata din scoala si a promovat numele liceului", a sustinut aceasta.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO