A fost concediata din Politie dupa ce a postat o filmare pe Facebook. In ce ipostaza au vazut-o colegii pe Kristina

Dată publicare: 18-07-2016 16:09
Dată actualizare: 21-07-2016 07:28


Kristina Negodina

O politista care a postat pe o retea de socializare un video cu ea dansand erotic si-a gasit un nou loc de munca, dupa ce a fost concediata din Politie.

Kristina Negodina este acum stripteuza profesionista si intentioneaza sa actioneze in judecata Politia pentru concediere nelegala, relateaza Daily Mirror.

Dupa ce a postat online o filmare in care danseaza lasciv, Kristina, care era politista in Moscova, a fost concediata de Politia Rusa, care, in plus, ii cere si daune morale de 10 milioane de ruble, adica aproximativ 150.000 de euro.

Ulterior, bruneta a primit mai multe oferte si a semnat un contract cu un lant important de cluburi de striptease pentru a aparea intr-un show online.

Proprietara cluburilor a declarat pentru presa din Rusia ca fosta politista nu va aparea complet dezbracata in show. Kristina Negodina spune ca este foarte entuziasmata de noua cariera, dar asta nu inseamna ca nu are regrete.

"Ii voi intalni pe fostii mei colegi in instanta. Drepturile mele vor fi aparate acolo de cele mai importante firme", a spus ea.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO