Robert Turcescu si Dorel Onaca sunt pe primul loc la listele de canditati ale PMP in Constanta, Senat si Camera Deputatilor

26-10-2016 17:19

Robert Turcescu la vot

Filiala judeteana Constanta a Partidului Miscarea Populara (PMP) a depus listele de candidati la Biroul Electoral Judetean (BEJ).

Potrivit Agerpres, pe primul loc la Camera Deputatilor si la Senat se afla Robert Turcescu si Dorel Onaca.

Intr-un comunicat de presa transmis de PMP Constanta, presedintele Claudiu Palaz isi exprima increderea ca oferta politica a partidului pentru alegerile parlamentare din decembrie da electoratului constantean posibilitatea sa voteze pentru innoirea clasei politice.

"Sunt sigur ca listele depuse de Partidul Miscarea Populara dau posibilitatea constantenilor sa aleaga pentru schimbarea unui Parlament, macinat astazi de neincredere si pot spune ca oamenii presedintelui Basescu candideaza pentru constanteni. Robert Turcescu deschide lista la Camera Deputatilor, iar Dorel Onaca la Senat", precizeaza comunicatul de presa.

Lista la Camera este continuata de Magda Bistriceanu si de Sorin Coada, reprezentant al Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), conform protocolului semnat cu PMP.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO