Ziua protestelor soc la Cotroceni. Un barbat si-a dat foc, iar altul a vrut sa se arunce pe un stalp

Ultima actualizare: 19-10-2012 14:12

Zi plina de evenimente imprevizibile si extrem de grave, linga Palatul Cotroceni. Un pensionar militar si-a dat foc in fata portii pe care intra delegatiile oficiale.

Intr-o alta zona a cladirii administratiei prezindentiale, un tanar s-a urcat pe un stalp si a amenintat ca se arunca. Ambii aveau nemultumiri legate de felul in care traiesc si voiau ca Traian Basescu sa le afle pasurile. In tot acest timp, seful statului se afla la sedinta de Guvern in Piata Victoriei.

Un barbat de aproximativ 60 de ani, Petru Mojan, si-a dat foc in zona Palatului Cotroceni, fiindu-i arse mainile. El a fost transportat cu o ambulanta SMURD la Spitalul Universitar de Urgenta.

Petru Morjan, membru al sindicatului cadrelor militare disponibilizate, a iesit la pensie in 1988 cu grad de maior. La recalcularea pensiilor militare, i-a crescut venitul de la 770 de lei la 940 de lei.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a declarat ca barbatul are arsuri de gradul doi - trei la o prima evaluare si ca ranile nu sunt grave.

Potrivit lui Oprita, cazul a fost semnalat prin 112. Imediat la fata locului a ajuns o ambulnata SMURD care l-a preluat si l-a transportat la SUUB.

Mai multe detalii pe www.crimetime.ro!

Intr-o alta zona a Palatului Cotroceni, un alt barbat s-a urcat de cateva ore pe un stalp si ameninta ca se sinucide pentru ca nu ii sunt respectate drepturile fundamentale.

Doi pompieri, aflati la fata locului, s-au urcat pe autoscar si incearca sa-l convinga pe barbat sa renunte la protest.

Barbatul, care acuza justitia pentru gestul sau, s-a legat cu trei cabluri electrice tricolore de stalp si de gat.

Tanarul a fost dat jos de pompieri dupa aproximativ 6 ore in care s-au purtat negocieri cu el. Tanarul a fost dat afara de la o firma de salubrizare acum cativa ani si de atunci a tot apelat la autortiati sa il ajute.

Panica la Cotroceni. Un barbat urcat pe un stalp, langa palatul prezidential, ameninta ca se omoara

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO