Vica Blochina, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „Era foarte nervos, căuta mașină”


Ultimul update: Marti 30 Aprilie 2019 10:22
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2019 07:58
Categorie: Stiri actuale

Destinul designerului Răzvan Ciobanu s-a frânt la doar 43 de ani, stârnind o undă de șoc în lumea modei românești.

S-a întâmplat în județul Constanța, unde Răzvan Ciobanu a pierdut controlul mașinii pe care o conducea.

Accidentul este anchetat de polițiști însă varianta unei sinucideri nu este luată în calcul în acest moment. 

Filmul accidentului

Trecuse de ora 7 când un martor a surprins primele imagini de la locul accidentului. Iar cadrele arată cât de brutal a fost. Maşina mare, solidă, de teren, a rupt mai mulţi arbori pentru cala final, grav avariată, să se oprească într-un copac. Bucăţi din caroserie au fost împrăştiate de jur împrejur. Vestea s-a răspândit ca un fulger: la volan era Răzvan Ciobanu.

La intrarea în localitatea Săcele, după oraşul Năvodari, designerul ar fi părăsit drumul judeţean - arată primele date ale anchetei. Maşina şi-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti. Acolo s-ar fi rostogolit pentru ca în final să se oprească pe roţi.

Designerul de 43 de ani era decedat atunci când primii poliţişti au ajuns la el. Nu purta centura de siguranţă iar impactul puternic l-a proiectat afară din autoturism.

Ar fi vrut să ajungă în Bucureşti după ce fusese la un festival în Mamaia, însă nimeni nu ştie de ce a ales o rută care duce mai degrabă la Tulcea. Nici de ce a plecat în noapte, cu maşina împrumutată de la o prietenă.

„A venit cu un băiat şi era foarte nervos că voia să plece la Bucureşti şi nu avea maşină. Și zicea „te sun eu, te sun eu”. Căuta maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat. De la ora 9 seara n-a mai răspuns Răzvan la telefon”, a spus Vica Blochina, una dintre prietenele lui Răzvan Ciobanu. 

Toate răspunsurile vor fi date de medicii legişti după autopsie. Autoturismul a fost ridicat pentru expertiza tehnică.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO