VIDEO. Momentul în care autorul jafului din Capitală a fost prins pe o stradă din Sectorul 3. Câți bani s-au recuperat

Ultima actualizare: 18-11-2020 19:45
Momentul în care autorul jafului din Capitală a ...
Suspectul în cazul jafului de la o bancă din Buc...

Un bărbat, suspectat că ar fi autorul jafului comis marţi la o bancă din Bucureşti, a fost prins pe o stradă din Sectorul 3. El a fost dus a audieri.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, nu are loc de muncă, au precizat sursă din anchetă.

A intrat în sediul unei bănci, în apropierea Inspectoratului de Poliție, și i-a dat angajatei un bilețel, în care scria să îi dea toți banii, dacă vrea să trăiască.

Polițiștii au mai recuperat doar 7.000 de lei din suma furată, pentru că suspectul a apucat să își cumpere un telefon și câteva haine.

El a fost reținut și anchetatorii vor cere joi arestarea lui. Poate sta după gratii până la 12 ani pentru tâlhărie.

”În jurul orei 11.30, pe o stradă din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită ieri într-o agenţie bancară din Sectorul 2”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că barbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale.

Poliţiştii din Bucureşti au demarat, marţi, o anchetă, după ce un bărbat a furat 10.000 de lei de la o bancă din Sectorul 2. Suspectul a ameninţat una dintre casiere şi a fugit înainte de a fi acţionat butonul de panică.

Biletul cu care a furat 10.000 de lei

 

Jaful s-a produs în jurul orei 9.45. Camerele de supraveghere au surprins momentul spargerii. Un bărbat cu mască chirurgicală pe față, cu mănuși pe mâini și căciulă a intrat în banca.

În interior nu era nicio altă persoană în afară de o singură angajată.

Extrem de liniștit, bărbatul I-a înmânat un bilețel casieriței: ”Ai zece secunde să scoți toți banii din sertar... dacă te conformez ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”

Bărbatul a pus banii în rucsac, a ieșit pe ușa sediului BRD și a plecat, fară să fi fost urmat de altcineva. Surprinzător este că la nici 100 de metri de acest loc este sediul Inpsectoratului General al Poliției Române.

Potrivit unor informații neoficiale, acesta nu s-a folosit de vreo mașină, ci a plecat pe jos din sediul băncii, așa cum a și intrat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO