VIDEO: hoțul din Craiova s-a scuturat, atent, de zăpadă înainte să jefuiască banca


Ultimul update: Duminica 27 Ianuarie 2019 17:25
Data publicarii: Duminica 27 Ianuarie 2019 16:53
Categorie: Stiri actuale

Hoțul din Craiova care a fugit dintr-o bancă cu 20.000 de lei este în continuare de negăsit. Cu toate acestea, imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat comițând un gest neașteptat, chiar înainte să comită jaful armat.

Astfel, din imagini se poate observa că atunci când a intrat în sucursala băncii, cu fața acoperită, el s-a scuturat de zăpadă pe preșul de la intrare. Foarte calm și cu capul plecat, se îndreaptă liniştit către casierie, ducând mâna la buzunar unde, probabil, avea arma.

Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj: „În momentul producerii evenimentului, în agenţia respectivă erau două angajate, asupra cărora nu au fost exercitate acte de violenţă fizică."

Bărbatului i-a fost extrem de uşor să se facă nevăzut după comiterea jafului, deoarece agenţia bancară nu avea paznic. Imediat după incident, o angajată a apăsat butonul de panică, în timp ce colega ei a sunat la 112. Totul s-a petrecut atât de repede, încât nici vânzătorii de la magazinele de lângă bancă nu au apucat să-l vadă pe suspect.

Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi încearcă acum să dea de urmele celui care a comis jaful. Bărbatul va ajunge în spatele gratiilor şi riscă până la 10 ani de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO