VIDEO Cum s-au distrat PSD-iștii la mitingul de la Iași înainte de sosirea lui Dragnea

Ultima actualizare: 09-05-2019 18:03
Miting PSD la Iași
Pro TV

Imagini virale au fost surprinse, joi, la mitingul organizat de PSD la Iași, unde aproximativ 10.000 de oameni s-au adunat pentru a sărbători Ziua Europei, potrivit mesajului liderilor partidului.

Mitingul are loc în Piaţa Unirii din Iași, întreaga zonă centrală a oraşului fiind blocată. 

Evenimentul de la Iași a început cu un program artistic, iar oamenii s-au strâns în mijlocul pieței pentru a dansa, în așteptarea discursurilor oficialilor.

Piaţa Unirii din Iaşi a fost delimitată cu garduri metalice, iar protestatarii s-au adunat pe două laturi ale pieţei. La un moment dat, unii dintre ei au încercat să rupă gardurile, dar au fost calmaţi de forţele de ordine, fără incidente.

“Huoooo”, “Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”, “Hoţii!, Hoţii!”, au strigat contramanifestanţii. Din când în când, în zgomotul vuvuzelelor s-au auzit scandări împotriva PSD şi liderului acestuia, Liviu Dragnea - “Dragnea la închisoare, nu la guvernare”, PSD, ciuma roşie”.

Potrivit presei locale, în boxele din Piaţa Unirii, timo de mai bine de o oră s-a auzit aceeaşi piesă muzicală, pentru a fi acoperite astfel scandările protestatarilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO