"Vai de capul meu!" Prima reactie a femeii salvate de cei patru membri SMURD dupa aflarea tragediei

Ultima actualizare: 19-12-2014 06:59
Maria Oancea

Pacienta cu embolie pulmonara, transportata de la Tulcea la Spitalul Judetean din Constanta de catre elicopterul SMURD prabusit luni, este in stare de soc dupa aflarea vestii.

Maria Oancea, femeia in varsta de 79 de ani din Tulcea care a fost adusa in siguranta la Spitalul Judetean Constanta de echipajul SMURD, inainte ca acesta sa se prabuseasca in Lacul Siutghiol, a declarant luni seara conform reporterntv.ro: "Eu am facut un tratament de reumatism si m-a intepat in capul pieptului si m-au adus aici, la spital. Saracii de ei, Doamne, Doamne... Doua fete erau cu mine si cei care conduceau elicopterul. Foarte bine s-au purtat cu mine. Am aflat de aici din spital. Doamne… si a scapat cineva? O singura persoana... Numai atat? Vai de capul meu!”.

Marti dimineata autoritatile au anuntat moartea celor patru persoane aflate la bordul elicopterului. Elicopterul SMURD s-a prabusit in Lacul Siutghiol luni dupa-amiaza, in jurul orei 16.10, dupa ce transportase un pacient cu embolie pulmonara de la Tulcea la Spitalul Judetean din Constanta si se intorcea de la Aeroportul ”Mihail Kogalniceanu”, unde alimentase cu combustibil.

Urmareste aici interviul

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO