Urmărire transmisă LIVE pe Facebook. Hoţii au luat 3 viţei şi au fugit cu ei legaţi de căruţă

Ultima actualizare: 05-06-2020 18:05

Urmărire transmisă Live pe Facebook. Doi tineri, suspectați că fură animale în zona localității Grivița din județul Galați, au fost prinși de poliție în flagrant.

Cei doi fugeau cu trei viței legați de o căruță și au fost urmăriți câțiva kilometri pe câmp, până ce agenții i-au silit să se oprească.

În final, suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore și anchetatorii spun că mai furaseră recent și niște cai din zonă.

Cu polițiștii în mașină, proprietarul animalelor a plecat în căutarea hoților vineri dimineață, după ce a observat că nu mai avea vițeii în ogradă.

Cum s-au apropiat de suspecți, polițiștii au sărit din mașină și i-au pus la pământ pe cei doi tineri, unul de 24 de ani, celălalt de 26 de ani.

Cei doi nici n-au avut timp să reacționeze. Proprietarul animalelor l-a recunoscut pe unul dintre ei, care-i era chiar vecin.

Cea mai mare bucurie a fost pentru stăpânul animalelor să-și vadă, în sfârșit, vițeii în siguranță, nevătămăți.

Între timp, polițiștii au aflat că suspecții nu ar fi la prima ispravă de acest tip.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați: „S-a stabilit că în aceeași noapte cei doi au sustras și doi cai din gospodăria unui consătean pe care ulterior i-au abandonat pe câmp.”

Cei doi bărbați sunt reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie propuși pentru arestare preventivă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO