Unul dintre cei mai cautati criminali din Romania a fost adus in tara. La 31 de ani, Mihai Milea intra direct in carantina

Ultima actualizare: 22-06-2015 07:15

Un roman deosebit de periculos, cautat in toata lumea pentru doua crime si o talharie comise in trei tari, a ajuns dupa gratii.

Mihai Milea a fost adus joi-noapte in mare secret din Marea Britanie, unde a fost prins si condamnat pentru infractiunile comise acolo. In Romania, il asteapta o sentinta de 25 de ani de inchisoare pentru o crima ingrozitoare pe care a comis-o la Constanta acum 5 ani.

Mihai Milea are 31 de ani si va petrece urmatorii 25 de ani dupa gratii. Condamnat pentru mai multe omoruri, talharii si alte violente, infractorul a fost adus in azi noapte in romania, din Marea britanie.

In 2010, Milea si-a ucis amantul, un pensionar in varsta de 72 de ani, intr-un mod violent, intr-o casa de vacanta. Imediat dupa ce a comis omorul, Milea a plecat din tara.

Dupa trei luni, in august, la Londra, Milea a talharit un barbat in apartamentul sau si i-a furat telefonul mobil si cardul. A mers apoi in Franta, unde ar fi facut o noua crima, la Paris. Un barbat a fost gasit cu gatul taiat in locuinta personala.

Se intoarce apoi in Marea Britanie, unde in octombrie, este prins de un agent de la Scotland Yard, care i-a recunoscut figura. El este condamnat de englezi pentru talharie la 7 ani si 2 luni.

Intrarea si iesirea lui din Marea Britanie fara sa fie depistat la frontiera a provocat un scandal de proportii la Londra. Ministrul de interne, Theresa May promovase in acea perioada un program de relaxare a controalelor la frontiera, ca sa nu mai fie cozi. Seful politiei de frontiera de atunci a platit cu functia.

"Timp de 40 de ani, mi-am construit o reputatie! In doar doua zile, aceasta reputatie mi-a fost distrusa”, a spus Brodie Clark, fostul sef al politiei de frontiera britanice.

Mihai Milea va sta in carantina int-un penitenciar din Capitala trei saptamani, apoi va fi transferat pentru a-si executa pedeapsa intr-o inchisoare din judetul Constanta. El mai are inca un dosar penal pe rolul instantelor romanesti pentru ca a injunghiat cu un creion un detinut.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!