Un violator eliberat de 2 luni a terorizat un sat. O femeie s-a ascuns în dulap


Ultimul update: Sambata 06 Iulie 2019 08:11
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2019 07:56
Categorie: Stiri actuale

Un recidivist de 25 de ani din județul Bacău a fost trimis din nou în spatele gratiilor după ce a încercat să violeze o femeie, pe care a amenințat-o cu un cuțit.

Victima a reușit să scape și să ceară ajutor, iar polițiștii au aflat că individul intrase în casă și peste alte familii, care, în urmă cu mai mulți ani, au depus mărturie împotriva lui.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și lista de acuzații este lungă.

Individul în vârstă de 25 de ani, trimis în spatele gratiilor pentru şase ani, fiind condamnat pentru viol, a fost eliberat în urmă cu două luni.

De când s-a întors acasă a semănat teroare prin sat. Oamenii povestesc că a ameninţat că se va răzbuna pe cei care au depus mărturie împotriva lui şi chiar a intrat peste ei în casă. În vizorul lui s-a aflat inclusiv femeia care l-a acuzat atunci de fapte oribile.

Femeie: "A zis că mă taie şi mă omoară. Când a scăpat la vreo săptămână gata. Am stat câteva zile prin păpuşoi am dormit. De trei săptămâni dorm prin păpuşoi tocmai pe pârâu. Toată ziua mă cauta."

Bărbatul s-a năpustit acum în casa femeii, care, de frică, s-a ascuns în dulap. Iar rudele ei, pentru a evita o tragedie, l-au scos pe individ cu forța din locuinţa.

Dar tânărul nu s-a potolit. Înarmat cu un cuţit, a încercat să violeze o vecină, a cărei soţ lucrează în străinătate. Ea a reuşit să scape din mâinile suspectului şi a dat alarma.

Cătălina Păduraru, IJP Bacău: "Poliţiştii au luat măsura reţinerii unui tânăr de 25 de ani bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violente, ameninţare, violare de domiciliu şi tentativă de viol. Acesta a fost prezentat instanţei care a dispus măsura reţinerii preventive pentru 30 de zile."

Psihologii spun că indivizii care recurg la astfel de gesturi au nevoie de ajutor de specialitate, fiind extrem de periculoşi.

Lorena Bolfă, psiholog clinician: "Comportammentul unui violator nu este un act în sine, ci este nevoia de a domina persoană, fie că este vorba despre o persoană de sex feminin, fie de sex masculin şi nu este important acest lucru, ci este importantă nevoia de a-şi satisface acest dezechilibru fizic şi emoţional sau această nevoie de agresivitate."

În urmă cu o lună, tânărul ar fi violat o altă femeie din sat. Dar victima a ales să îl ierte. Poliţiştii cercetează acum dacă nu cumva aceasta a fost ameninţată pentru a nu depune plângere.

Un violator a fost castrat de mulțimea furioasă după ce a abuzat în grup două fete
Un violator a fost castrat de mulțimea furioasă după ce a abuzat în grup două fete
VIDEO PROTVPLUS.RO
angajat cfr
Un angajat CFR cu 29 de ani vechime, șef de tură, prezintă ce are în frigider. ”Asta este”
CFR, condiții improprii pentru călători și angajați. Unde au ajuns locomotivele noi
Sistemul care a adus liniștea într-o comună. Oamenii nu mai rămân fără recoltă
A suferit arsuri grave după ce i-a luat foc casa. Pompierii s-au luptat 5 ore cu flăcările
Ce se află în spatele exploziei de la Combinatul de Oțeluri Speciale din Târgoviște
Incendiu puternic, izbucnit în condiții suspecte, în Bistrița-Năsăud. Mărturiile vecinilor
Cornel Feruţă
Un român ar putea deveni directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energia Atomică
Raport secret: Cele 6 baze militare din Europa unde SUA depozitează arme nucleare
Presa străină despre cum a fost primită Simona Halep de români
Ce au găsit procurorii DIICOT în beciul unui bărbat din Târgu Mureş. A fost arestat
Detalii din anchetă. Preotul acuzat de pornografie infantilă ar fi făcut mai multe victime
Analiză. Câți bani ar putea pierde cei cu pensii mai mari de 10.000 de lei