Un tânăr şi-a pus capăt zilelor după ce s-a întors de la muncă din străinătate

Ultima actualizare: 19-12-2019 17:38

Decizie tragică luată de un tânăr de 28 de ani din județul Vaslui, care și-a pus capăt zilelor, copleșit de sărăcie și depresie.

A lucrat mai mulți ani în Grecia și revenise în țară, lângă părinții lui. Oamenii spun că nu a reușit să își găsească un loc de muncă și să își facă un rost în viață, iar gândurile negre, treptat, l-au împresurat și l-au determinat să-și dorească moartea.

Tânărul de 28 de ani din localitatea Toporăști făcea parte dintr-o familie numeroasă și sărmană, cu nouă frați. După ce a stat mai mult timp în străinătate, s-a reîntors în casa părintească, însă aici, neajunsurile și gândurile negre l-au copleșit.

Reporter: „Ce credeți că l-a împins să facă asta?”

Localnică: „Nu știu, singurătatea, or fi avut probleme în familie, nu știu. Nu trebuia să facă asta, așa i-a fost soarta.  Păcat că e tânăr și pe deoparte nu are familie să îndure, dar rămân părinții și frații.”

Vecină: „Au venit două mașini de poliție. A venit și salvarea și nu a putut, că era mort. Vai de viața lor, viață necăjită. Băiatul stătea la mama lui. Îs necăjiți. Au venit de câțiva ani din Grecia, se duceau cu ziua, munceau cum puteau. Nu au nici de unele în casă. S-a dus afară ca omul și uite ce e făcut.”

Rudele povestesc că tânărul a mai trecut printr-o cumpănă cu ani în urmă, când a fost bătut crunt și de atunci a rămas cu probleme la o mână și un picior. În ultima perioadă își îneca amarul în băutură.

Reporter: „Nu spunea ce are pe suflet?”

Mama victimei: „Niciodată. Se mai îmbată. El era paralizat de mâna dreaptă și de picior.”

Vecină: „O familie necăjită. Mama lui a venit la mine și a zis că a murit Ghiță. Nu știu ce a avut în suflet. El a fost lovit în cap acum câțiva ani de cineva din sat și mergea ca și cum era paralizat. Singurătea, necazul lui, boala lui, Dumnezeu știe și el.”

Dan Ungureanu, SAJ Vaslui: „Echipajul a găsit pacientul fără semne vitale, cu semnele morții instalate. A fost declarat decesul. Cazul a fost preluat de poliție.”

Conform procedurii, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO