Scene tensionate in sediul unei asociatii de proprietari din Galati, unde un tanar a venit sa-si plateasca intretinerea cu doua kilograme si jumatate de monede.

Barbatul era suparat pentru ca, sustine el, i s-a calculat o factura exagerata, asa ca s-a gandit sa le dea celor de la asociatie o lectie. Numai ca doamna administrator nu s-a amuzat catusi de putin vazand punga cu monede, ba chiar a refuzat initial sa primeasca banii.

Tanarul avea de platit 62 de lei, intretinerea pe o luna pentru doua persoane, in conditiile in care, spune el, in apartamentul sau nu locuia nimeni, si nu s-a consumat nici apa si nici caldura. Cum nu a gasit intelegere la administratie, a decis sa isi achite factura cu monede de 5 si 10 bani. Nu i-a fost usor sa o convinga pe doamna Neli, administratorul asociatiei sa i le primeasca. “Doamna, acestia sunt bani. Filmeaza aicea. Banii mei. Eu am venit sa platesc intretinerea. Nu cred ca banii acestia nu sunt in circulatie, doamna."

Numaratoarea a continuat si in ziua urmatoare.

Ionut Popa, proprietarul apartamentului: "Mi-a trecut doua persoane la intretinere, pur si simplu. Nu se locuia acolo. Nu locuieste nimeni. Am si cererea scrisa aicea, in care mi s-a raspuns ca Comitetul a hotarat sa imi treaca mie doua persoane la intretinere. Am schimbat banii la magazin si am venit sa ii platesc, ca poate intr-un sfarsit n-o sa mai faca chestii de genul asta."

Barbatul si-a atras antipatia vecinilor, suparati ca a blocat activitatea casieriei.Pentru ca doamna Neli nu a terminat de numarat nici pana la sfarsitul programului, proprietarul a fost chemat si astazi, pentru a treia oara, sa achite ce i-a mai ramas din intretinere.