Un şofer Uber spune că a fost bătut de taximetrişti, dar s-a temut să cheme poliţia


Ultimul update: Vineri 17 Mai 2019 21:57
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019 18:18
Categorie: Stiri actuale

16 şoferi din Bucureşti au fost amendaţi, iar 14 dintre ei au rămas pentru 6 luni fără maşini după ce li s-au retras plăcuţele de înmatriculare. De teama acestor măsuri, mulţi nu mai reclamă agresiunile.

Un şofer Uber din Bucureşti susţine că a fost atacat de taximetrişti, dar din cauza noilor reglementări nu a chemat poliţia.

"Mi-a dat un picior în abdomen. Au mai venit alţi doi taximetrişti, unul m-a ţinut să nu mă urc în maşină. M-am zbătut, am sărit în maşină. Unul din ei mi-a băgat un spray prin geam. Sincer, nu m-am adresat poliţiei fiindcă ştiam că s-a dat acea ordonanţă şi nu am vrut să fiu penalizat”, susţine omul.

De frică, şoferul a renunţat să mai transporte persoane o perioadă, până când se vor linişti apele. La fel au făcut şi alţii, astfel că sunt tot mai puţini disponibili pentru aplicaţii.

 

Şoferii UBER se tem de ambuscade ale taximetriştilor

 

Reprezentanţii aplicațiilor se tem că taximetriştii vor organiza adevărate ambuscade pentru a-i prinde pe şoferii de Uber, Bolt sau Clever, pe care îi vor comanda chiar ei şi apoi vor chema poliţia.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Daniel Suciu, a dat asigurări că ordonanţa nu este îndreptată împotriva companiei Uber, ci a pirateriei.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO