Un judecator din Turnu Severin a lovit un copil cu masina si a plecat de la locul accidentului

Dată publicare: 04-05-2012 18:49
Dată actualizare: 30-05-2012 11:51


Un judecator din Turnu Severin are toate sansele sa iasa din magistratura pe usa din dos. Sever Dumitrascu a dat dovada de lipsa de moralitate, dupa ce a lovit cu masina un copil de trei ani si a fugit ca un las.

Colegii lui, procurorii, l-au gasit intr-un salon de spital din Timisoara, insa nici macar presupusa duere de inima nu l-a salvat. El va fi adus la Bucuresti pentru audieri.

Judecatorul Sever Dumitrascu de la Tribunalul Mehedinti pleca spre casa de la Biroul Electoral Judetean, joi dupa-amiza. A intrat pe o strada cu acces interzis si intr-o clipa de neatentie a accidentat un baietel de trei ani.

Marturiile celor care au asistat la scena sunt socante. Judecatorului nu i-a pasat de copil si chiar daca a fost oprit initial de un politist a plecat de la locul faptei acasa. Acolo i-au si gasit oamenii legii masina.

Dupa ce a fost identificat drept autorul accidentului judecatorul si-a facut drum spre Timisoara, unde s-a internat in spital.

A fost audiat si trimis la Bucuresti, dupa ce procurorul general al Romaniei a dispus ca ancheta sa se faca in Capitala.

Investigatorii ar putea cere arestarea lui, fapt petnru care Consiliul superior al Magistraturii si-au dat deja avizul.

Tags: accidente, anchete,


VIDEO PROTVPLUS.RO