Un cunoscut culturist din Romania, ridicat de mascati. Alain Americanu' e acuzat de santaj si camatarie

Dată publicare: 03-06-2015 19:20
Dată actualizare: 06-06-2015 07:15


Un culturist, practicant al artelor martiale si participant la competitii de skandenberg, Alain Americanu, a cunoscut astazi o noua postura: cea de acuzat de santaj si camatarie.

Politistii din Bucuresti sustin ca i-ar fi imprumutat unei femei 27 de mii de euro, insa desi a primit inapoi de 3 ori suma, ar fi continuat sa-si ameninte victima.

N'Giuwu Zi -Makanda Alain, cunoscut drept Alain Americanu in luptele de skandenberg a fost luat miercuri de mascati de acasa. El este acuzat ca s-a apucat de camatarie, impreuna cu un prieten.

Acum doi ani i-au imprumutat unei femei 27 de mii de euro, cu o conditie: ca aceasta sa le dea lunar o parte din bani. Numai ca, sustin politistii, culturistul si prietenul lui ar fi cerut dobanda tot mai mare pana la 50 la suta din valoarea datoriei. Femeia sustine ca a platit 67 de mii de euro, iar cand vrut sa se opreasca cei doi au trecut la amenintari.

Victima s-a plans politiei, iar barbatii au fost prinsi in flagrant cand ea le dadea inca 2500 de euro. Chiar si asa anchetatorii au decis sa ii cerceteze in libertate sub acuzatiile de camatarie si santaj.

Ancheta risca sa il incurce pe Alain Americanu care a fost si medaliat. Acum trei ani, se apucase de skandenberg dupa ce practicase sporturi de contact.


VIDEO PROTVPLUS.RO