Doi copii morti si altul cu arsuri grave dupa un incendiu la Botosani

Ultima actualizare: 01-06-2012 21:32

Inconstienta unor parinti din Botosani s-a transformat in drama. Cresteau patru copii, dar l-au pierdut, sambata noapte, pe unul dintre ei intr-un incendiu izbucnit in casa.

Avea numai 3 anisori. Duminica, inca unul dintre frati a murit la spitalul unde fusese adus in timp ce surioara lor de 4 ani se lupta sa traiasca. Nici mama, nici baiatul cel mai mare nu erau acasa in momentul in care flacarile au inghitit, locuinta. Bietii copii nu au stiut ce li se intimpla, iar vecinii n-au avut curaj sa se apropie de foc.

Baietii erau singuri acasa cand au tasnit flacarile. Au sarit vecinii sa-i ajute, dar pana sa ajunga la ei, focul deja ii inconjurase.

Scanteia unui taciune cazut din soba a aprins fulgerator covorul din camera unde erau copiii. Ar fi scapat teferi daca era vreun adult cu ei la ora aceea. Insa nici mama, nici cel mai mare dintre baietii familiei nu erau acasa.

Cei doi copii care au supravietuit flacarilor, unul de de un an si jumatate, celalalt de patru ani, au fost transportati la spital. Sambata noaptea un avion i-a adus pe amandoi fratii la un spital din Capitala, unde echipele medicale fac tot posibilul sa-i salveze.

Cei trei baieti fusesera luati in plasament de Protectia Copilului, insa dupa un an au fost reintegrati in familie.

Mama copiilor risca sa fie acuzata de ucidere din culpa daca autoritatile vor stabili ca este responsabila pentru moartea fiului ei de trei ani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO