Un camion cu deșeuri menajere s-a răsturnat pe șosea, în Mureș. Șoferul a ieșit prin parbriz

Ultima actualizare: 28-10-2019 17:39

Accident spectaculos în județul Mureș. Un camion încărcat cu deșeuri menajere s-a răsturnat, luni dimineață, pe Drumul Național 15.

Șoferul a scăpat nevătămat, dar a fost nevoie de intervenția pompierilor, pentru că o cantitate însemnată de combustibil s-a scurs pe șosea.

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Ernei, într-un sens giratoriu. Șoferul camionului, încărcat cu tone de deșeuri menajere, a pierdut controlul asupra direcției când făcea virajul și s-a răsturnat în șanț. Bărbatul a scăpat teafăr și a ieșit prin parbrizul spart.

Șofer: „Am făcut un pic de balans și m-a tras. Am ieșit pe geam.”

Femeie: „Am auzit o bubuitură și am ieșit. Am văzut mașina răsturnată. Unii merg cu viteză, unii mai încet și poate aici dacă a mers cu viteză și mașina mai voluminoasă, a intrat în șanț.”

La fața locului a fost nevoie și de intervenția pompierilor. Din rezervorul camionului s-a scurs o cantitate mare de combustibil.

Oltean Andrei, Deasamentul de Pompieri, Târgu Mureș: „S-a intervenit pentru asigrarea măsurilor PSI. După ce o să degajăm partea carosabilă, o să aruncăm și substanțe specifice, ca să absoarbă scurgerea de carburant. Explozie nu mai este în momentul de față. Au fost deconectate bornele de la acumulator. Situația este sub control.”

Polițiștii au deschis o anchetă ca să afle cu exactitate ce s-a întâmplat și dacă șoferul a încălcat regulile de circulație. Bărbatul a fost testat cu etilotestul și nu era băut.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO