Un biciclist a fost lovit mortal de o mașină în Capitală după ce nu s-a asigurat la un viraj

16-10-2019 22:43

Accident biciclist

Accident mortal în marți seară, în Capitală. Un biciclist de 48 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit cu putere de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie.

Medicii veniţi la faţa locului au încercat să îi acorde primul ajutor, însă a fost în zadar.

Din primele informaţii, spun oamenii legii, impactul s-a produs din cauza faptului că biciclistul nu s-ar fi asigurat atunci când a vrut să vireze.

Impactul violent s-a petrecut pe Bulevardul Pantelimon din sectorul 2 al Capitalei.

Martor: "Biciclistul a venit de la pariuri, a vrut să se încadreze să o ia la stânga, băiatul ăla cu maşina din faţă era pe linia de tramvai şi l-a luat în plin."

Imediat după accident, salvatorii au venit la faţa locului. Biciclistul, un bărbat de 48 de ani nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Martor: "În 4 minute a venit, era deja mort"

Poliţiştii au împrejmuit zona şi fac măsurători la faţa locului pentru a stabili cum s-a petrecut cu exactatate accidentul. Cel mai probabil, spun oamenii legii, biciclistul nu s-a asigurat când a vrut să schimbe direcţia de mers şi a fost lovit în plin.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 44 de ani, a scăpat nevătămat. A fost testat cu aparatul etilotest şi nu băuse alcool înainte să se urce la volan.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO