Un bărbat din Dâmbovița a fost grav rănit după ce maşina condusă de soţia lui a fost izbită de un alt autoturism

Ultima actualizare: 10-01-2022 09:42

Accident grav, seara trecută, la intrarea în Târgovişte pe Drumul Naţional 71.

Un bărbat a fost grav rănit după ce maşina condusă de soţia lui a fost izbită de un alt autoturism, într-o intersecţie. Din primele cercetări, celălalt şofer nu a a cedat trecerea maşinii care venea de pe drumul cu prioritate.

Acesta susţine însă că a crezut că va avea timp să treacă, dar autoturismul condus de femeie ar fi venit cu viteză prea mare.

Şoferul care nu a acordat prioritate are 49 de ani, şi se afla la volanul unui autoturism de teren. Venea dinspre Târgovişte şi se îndrepta către Buzău. La ieşirea din oraş, într-o intersecţie avea indicatorul cedează trecerea. De pe Drumul Naţional 71, dinspre Bucureşti, venea o maşină condusă de o femeie de 38 de ani. Afară se lăsase ceaţa, iar bărbatul care era la volanul autoturismului de teren a forţat să treacă prin intersecţie, moment în care cele două maşini s-au ciocnit.

Șoferița susține că ea conducea regulamentar și se aștepta ca bărbatul să îi acorde prioritate.

Sabina Călin, şoferiţă: „Nu mi-a acordat prioritate, am intrat în el. Eu aveam undeva la 50 şi mă gândeam că opreşte, l-am văzut că vine din colo, avea maşini în spate, nici nu mă gândeam că o să facă aşa stânga brusc”.

În dreapta şoferiţei se afla soţul acesteia, un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma impactului, acesta a fost grav rănit la cap.

Emilian Nedelea asistent medical Serviciul de Ambulanţă Dâmboviţa: „Prezintă un traumatism cranian frontal, cu plagă sângerândă”.

Grav rănit, pasagerul a fost preluat de echipajul de la ambulanţă şi transportat la spital. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO