Un bărbat din Argeș, arestat pentru că ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a partenerei sale de viaţă

09-12-2020 16:31


Un bărbat de 41 de ani, din comună Cocu, judeţul Argeş, este arestat pentru că ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a partenerei sale de viaţă.

Suspectul o ştie pe fetiţă de când s-a născut şi a crescut-o ca şi cum ar fi fost copilul lui. În ziua în care a abuzat-o, după cum spun anchetatorii, era băut.

Totul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva săptămâni. Bărbatul acuzat locuieşte împreună cu mama fetei, încă de când era însărcinată, deşi pruncul nu era al lui.

Cei doi au dat naştere, ulterior, altor trei copii. Atunci când s-ar fi întâmplat grozăvia, toţi cei mici erau în grija suspectului. El este muncitor necalificat în construcţii şi, de când s-a lăsat frigul, n-a mai găsit de lucru şi stă acasă.

Partenera lui era la serviciu. În acest timp, spun anchetatorii, individul ar fi supus-o perversiunilor pe fata de 13 ani. Iniţial, copila nu a spus nimic, dar, în urmă cu câteva zile, de teamă că episodul s-ar putea repeta, fata i-a povestit mamei prin ce a trecut.

Femeia n-a stat pe gânduri: s-a dus direct la poliție și l-a denunțat pe bărbat, apoi şi-a luat copiii şi a plecat de acasă. Individul riscă până la 12 ani de închisoare.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO