Un bărbat de 79 de ani, reținut după ce și-a bătut partenera în mașină

Ultima actualizare: 12-11-2020 17:43

Urmărire periculoasă într-o comună din judeţul Neamţ. Un bărbat de 79 de ani a gonit minute bune la volanul maşinii sale cu poliţia pe urme.

Agenţii au vrut să-l oprească pe bătrân după ce un pieton a sunat la 112 povestind că în autoturism şoferul o bătea pe pasagera din dreapta.

După somaţii repetate bărbatul a oprit şi a fost reţinut de urmăritorii săi. Acum are doar penal, iar femeia pe care o agresase în maşina e chiar partenera de viaţă a pensionarului.

Toată suflarea din comuna Ştefan cel Mare a auzit sirena poliţiei şi somaţiile repetate făcute de agenţi la adresa bătrânului de la volan, cât a durat urmărirea. Scenele au fost filmate de un şofer din spatele maşinii poliţiştilor.

Când a tras pe dreapta, şoferul a fost imobilizat de poliţişti.

Georgiana Moșu, IPJ Neamţ: ”Autoturismul a fost blocat în trafic, după care şoferul, de 79 de ani, din Girov a refuzat să se supună somaţiilor poliţistului, procedându-se la scoaterea acestuia din autovehicul şi imobilizarea sa”.

Pentru că n-a oprit la semnalul agenţilor, şoferul a rămas fără permis, pentru 30 de zile. În plus, are dosar penal pentru violențe în familie. Asta după ce poliţiştii au constatat că mărturia pietonului care a sunat iniţial la 112 s-a confirmat.

Georgiana Moșu, IPJ Neamţ: ”A reieşit că bărbatul ar fi exericitat acte de violenţă în mod repetat asupra concubinei sale, de 42 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce se aflau în autoturismul în cauză”.

Partenera bărbatului n-a vrut să depună plângere împotriva lui. Chiar şi aşa, legea le permite poliţiştilor să se sesizeze din oficiu, în acest caz.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO