Un barbat cu masca ”Anonymous” a facut de doua ori scandal la Primaria Arad si a ranit doi politisti locali. Unde a fost dus


Ultimul update: Luni 17 Iulie 2017 07:18
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2017 16:13
Categorie: Stiri actuale

Episod straniu la Arad. Un individ care purta o masca folosita si de cei din gruparea Anonymous a fortat intrarea in sediul primariei si i-a agresat pe politistii locali.

Inainte de atac, respectivul a intrat cu masina pe platoul din fata Palatului Administrativ si si-a abandonat acolo vehiculul.

Individul a fost identificat in scurt timp, pe baza numerelor de inmatriculare ale masinii cu care venise in fata Palatului Administrativ. La cateva ore dupa acest atac, s-a intors la Primarie, de aceasta data pe bicicleta. A incercat din nou sa patrunda in sediu, dar cand au venit politistii a reusit sa fuga pentru a doua oara.

A mers apoi vizavi de institutie, la un salon de cosmetica, unde a spart mai multe lucruri. In cele din urma, a fost prins si dus la audieri. Cazul a fost preluat de Inspectoratul Judetean de politie.

Primul atac a avut loc in jurul orei 5 dimineata. Individul s-a intors insa dupa cateva ore si a ranit doi politisti locali care pazeau Palatul Administrativ .

Politist local: "M-am trezit din senin cu un pumn in fata si cu un corp m-a lovit in antebratul drept. M-am ferit si a reusit sa-l loveasca si pe colegul. Am reusit sa-l imobilizam. Si incatusat a continuat sa fie violent tot injurii amenintari."

Politist local: "Dintr-o data l-a lovit cu pumnul pe colegul. I-am blocat bratul la spate, dar cu dreapata a ajuns si a luat o sticla si m-a lovit in cap, in fata, la pometele drept si am cazut in genunchi. Mi-am revenit l-am prins si l-am incatusat."

Agentii au fost preluati de ambulante.

Simina Roz purtator de cuvant spitalul judetean Arad: "Unul dintre barbati a suferit lovituri usoare in zona fetei, iar celalat are de asemenea lovituri in zona fetei si se afla in investigatii. Nu ne putem pronunta daca are o fractura la nivelul arcadei si al sinusului."

Extrem de nervos, atacatorul s-a mutat apoi la un salon de infrumusetare.

Patroana salonului de cosmetica: "In secunda doi a fost in receptie si a inceput sa sparga pur si simplu. A fost cateva fractiuni de secunda. Politia locala a incercat sa-l imobilizeze, a depus foarte mare rezistenta. M-am speriat foarte tare. Au venit in jur de 10 agenti de la politia locala, dar era foarte agresiv. Sigura era sub influenta unui... Mi-a spart un dulap, casa de marcat, frigiderul, multe."

Monica Tulcan, politia locala Arad: "Agresorul a fost incatusat de politistii locali si ulterior dus spre internare la spitalul de pshiatrie, insa a refuzart internarea, iar acum se afla in arestul inspectoratului judetean de politie."

Individul in varsta de 34 de ani este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO