Un bărbat care se odihnea la marginea unui câmp, accidentat grav de șoferul unei cositoare

Ultima actualizare: 06-07-2020 17:43

Accident groaznic într-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde un bărbat de 71 de ani a fost accidentat grav de un tractor prevăzut cu o cositoare.

Omul se odihnea la marginea unui câmp, iar şoferul utilajului agricol nu l-ar fi observat din cauza vegetaţiei. Cu traumatisme pe tot copul, victima a fost dusă de urgenţă la spitalul din Târgu Mureş.

Accidentul s-a petrecut pe un teren agricol, în afară drumului comunal. După o zi de muncă în soare, bărbatul a vrut să se odihnească preţ de câteva minute chiar în câmp. Cel mai probabil a adormit şi nu a mai auzit cum se apropie utilajul agricol, spun poliţiştii. Din nefericire, nici şoferul de 38 de ani care se afla la volanul tractorului nu l-a observat. Ţipetele de durere l-au alertat şi imediat şi-a dat seama că a rănit un om.

Imediat a chemat ambulanța, iar victima a fost dusă la cel mai apropiat spital, din Târgu Mureş. Bătrânul se afla acum la Terapie Intensivă, intubat şi ventilat mecanic. Tot corpul i-a fost brăzdat de tăieturi, iar medicii spun că sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire. Acum poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle cauzele accidentului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO