Turist mort în Delta Dunării, după ce a încercat să reconstituie o scenă din Titanic


Ultimul update: Duminica 06 Octombrie 2019 19:56
Data publicarii: Duminica 06 Octombrie 2019 19:55
Categorie: Stiri actuale

O glumă a sfârşit prost în Delta Dunării. Un bărbat din Arad a murit încercând să reconstituie vestita scena din filmul ''Titanic''.

Barca în care mai erau 3 persoane s-a înclinat şi a trecut pur şi simplu peste el.

Turiştii au plecat la pescuit pe lacul Isac în jurul orei 9 şi 30 de minute, împreună cu proprietarul pensiunii în care erau cazaţi şi care era la cârmă. La un moment dat, unul dintre ei s-a ridicat şi a încercat să stea în picioare, la prova. Spre ghinionul lor ambarcaţiunea s-a înclinat şi au căzut cu toţii în apă.

Martori: "A căzut în apă şi la tăiat cu elicea. Doi inși mai erau".

Rodica Ştefănia Agavriloaei, medic: "Un bărbat a fost găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre o oră şi 20 de minute. Prezenta un traumatism pe hemitorace şi membru".

Proprietarul pensiunii susţine că turiştii petrecuseră până la patru dimineaţa. În acelaşi timp localnicii se plâng că deseori oaspeţii nu îi asculta atunci când ies pe canale, iar riscul de accidente este mare.

Martor: "Când e în barcă, e ca acasă la el. Sunt căpoși cu rachiu. In primul rând nu se ridică în picioare aşa brusc, e ca şi cum ai sări din maşină".

Cătălin Tibuleac, guvernatorul Deltei Dunării: "Măsurile s-au luat şi se iau permanent. Cu patrulări mixte, apar şi astfel de tragedii. Fiecare turist care vine în Deltă trebuie să ştie unde vine. Dacă vor petreceri să meargă în altă parte. Delta e de vizitate, de umblat încet. Nu de acrobații în barcă sau mai ştiu eu''.

Pe de altă parte cel care cârmuia va rămâne fără permis şi nu va mai avea voie să transporte oameni cu barca. 

Vestea rea pentru cei care închiriază online. Ce le pregăteşte ANAF
Turist rătăcit în Bucegi după ce a folosit Google Maps. A fost căutat 9 ore
Scene șocante în centrul Varșoviei. Un bărbat a căzut de la etajul 8 peste un turist
VIDEO PROTVPLUS.RO