Calatorii inghetati bocna in gari au aplaudat intarzierea de peste 3 ore a trenului. Socul trait de doua studente coreene

Ultima actualizare: 20-01-2016 07:02

CFR Calatori a anulat zeci de trenuri spre groaza celor care aveau bilet. Alte sute de oameni au inghetat bocna prin gari asteptand garnituri care au ajuns la destinatie si cu 3 ore intarziere.

Este iarna, iarna... pare sa fie eterna explicatie a celor de la CFR Calatori. Statui sa isi astepte pachetele trimise de acasa, cativa tineri au izbucnit in aplauze in clipa in care locomotiva a tras la peron.

"De ce aplaudati?
-A intarziat 200 de minute. Stam in frig, avem examene."

Toti acesti oameni au reactionat nervos. Tinerii in special asteptau trenul care le aducea coletele de acasa. Nici pasagerii nu pareau fericiti dupa experienta traita.

"Foarte, foarte prost, nu e organizare"

Explicatia mecanicului de tren a fost scurta.

Mecanic: "Din cauza conditiilor meteo. M-ati inteles?"

"Atatea ore sa facem de la Galati pana aici? Ce iarna este asta? 10 centimetri? Era de 2 metri zapada si trenul mergea."

"Dezastru, 70 de minute in intarziere. "

"Nu s-au deschis nici usile ca nu era curent.
-Va asteptati sa intarziati atat de mult?
-Mai ales ca sa merg la un medic pe care l-am pierdut deja."

"Niciodata nu suntem pregatiti de iarna"

Cei de la CFR Calatori s-au intrecut pe ei astazi.

La ora 13:00, trenul care intra in Gara de Nord dinspre Galati a avut o intarziere de aproape trei ore.

Trenul parea acoperit de o crusta de gheata, iar calatorii au povestit ca nu s-au simtit deloc confortabil.

"-Cum a fost in acest tren?
-Frig, greu, rau.

"Nu avem cu ce ajunge acasa.
-Trenul a stat trei ore intarziere?
-Da, nemancati, uzi."

In fata panoului a fost mare imbulzeala, zeci de persoane urmareau infrigurate intarzierile care se cresteau de la un minut la altul. Intre timp, vestile proaste se inmulteau.

"Datorita conditiilor atmosferice nefavorabile trenurile vor sosi si vor pleca din statii cu intarziere"

Doua tinere din Coreea de Sud au trait socul vietii cand au inteles ce inseamna intarziere pe calea ferata. Urmau sa ajunga la Sofia, insa calatoria lor s-a amanat cu cel putin o ora.

"Nu exista intarzieri atat de mari in Coreea de Sud. Daca as fi Coreea de Sud, as primi bani despagubire. Aici imi este foarte frig si vreau sa plecam odata la statia de destinatie. Sunt foarte dezamagita."

Ar putea fi dezamagita si in tren asta desi problema frigului din vagoane a fost discutata la comandamentul de iarna a ministerului transporturilor.

Asadar, daca in urmatoarea perioada aveti de facut un drum cu trenul, sunati intai la informatii-gara ca sa fiti sigur ca veti si pleca.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO