Trei muncitori care lucrau la reabilitarea unui drum, raniti intr-un accident. Unul din barbati, strivit intre doua masini

Dată publicare: 06-05-2016 17:02
Dată actualizare: 09-05-2016 07:10


muncitori raniti

Trei muncitori care lucrau la reabilitarea unui drum la iesirea din localitatea Mara, Judetul Maramures, au fost loviti in plin, vineri dupa-amiaza, de o masina de teren.

Unul dintre ei este in stare critica, spun medicii, iar ceilalti doi au scapat miraculos cu rani usoare. Soferul care conducea masina cu volanul pe dreapta era in stare de soc si nu le-a putut spune politistilor ce s-a intamplat.

Cei trei muncitori lucrau pe marginea drumului cand, la un moment dat, soferul masinii de teren nu a mai putut controla volanul, intr-o curba, si a intrat direct in ei. Unul dintre muncitori, un barbat de 46 de ani, a fost prins ca intr-o menghina intre masina de serviciu care stationa si cea condusa de soferul neatent. Tocmai de aceea el a fost ranit cel mai grav.

"Am vazut cum i-a lovit pe toti trei. I-a prins si pe ei intre masina si autoturismul soferului. Unul este in stare foarte grava. Am sunat rapid la 112", povesteste un martor.

Imediat dupa impact, colegii celor trei barbati le-au sarit in ajutor si au chemat de urgenta medicii.

"Am uzit o bubuitura puternica si am venit sa vad ce s-a intamplat. Erau pe jos toti trei loviti", spune alt martor.

Cei trei muncitori au fost loviti chiar in momentul in care isi adunau uneltele, la sfarsitul lucrarii.

Doi dintre muncitori au fost transportati de urgenta la Spitalul din Baia Mare, iar cel de-al treilea la spitalul din Sighet. Soferul in varsta de 60 de ani a fost dus la Spital de catre politisti, pentru recoltarea probelor biologice si are dosar penal pentru vatamare corporala grava si distrugere.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO