Trei copii din Iasi, in stare grava, dupa ce un zid s-a prabusit peste ei. Cine poarta vina pentru incident


Ultimul update: Duminica 22 Martie 2015 07:09
Data publicarii: Joi 19 Martie 2015 13:28
Categorie: Stiri actuale

Trei copii dintr-o comuna din Iasi s-au ales cu rani grave dupa ce peretele de chirpici al unui atelier s-a prabusit peste ei. Baietii, cu varste intre 10 si 12 ani, se jucau in preajma atelierului din curtea bunicului unuia dintre ei.

Dar nu se stie de ce, zidul a cedat si i-a prins pe cei trei copii dedesubt. Tipetele lor au alertat familia si vecinii, care au reusit sa ii salveze la timp. Baietii sunt acum la spital, cu fracturi de bazin si picioare.

Bunicul repara o masina de spalat in momentul in care a auzit zgomotul peretelui naruit peste copii, apoi strigatele disperate ale celor mici.

In ajutorul batranului de 73 de ani au sarit si mai multi vecini care au reusit sa-i scoata pe cei trei baieti de sub daramaturi. Unul fusese ingropat pana la brau, ceilalti doi zaceau acoperiti total de caramizile de lut.

Cu toate ca la internare starea celor trei copii era grava, medicii care i-au tratat sunt optimisti in ceea ce priveste evolutia lor.

Dr. Catalina Ionescu, purtator de cuvant Spitalul de Copii "Sfanta Maria" Iasi: "Unul dintre copii prezinta o contuzie toraco-absominala, de coloana cervicala, fractura de bazin si gamba si a fost operat. Toti copiii vor mai ramane internati pentru a-i urmari din punct de vedere clinic."

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili daca bunicul putea preveni accindentul, dar nu i-a ocrotit pe cei mici.
 

Tags: accidente, copii, iasi,

Razboi al declaratiilor intre Ponta si Gorghiu, pe tema alocatiilor pentru copii:
VIDEO PROTVPLUS.RO