Tragedie. Sotiile a doi frati au murit intr-un accident groaznic de tren, decapitate


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 19:46
Data publicarii: Marti 23 August 2011 18:39
Categorie: Stiri actuale

Dupa ce au impartit din copilarie greutati si bucurii, doi frati din judetul Brasov au trait astazi, tot impreuna, cea mai cumplita drama a vietii lor. Masina in care se aflau cu sotiile, si care ii ducea la iarba verde, a fost zdrobita pe calea ferata.

Cel care se afla la volan si care tocmai trecuse printr-o operatie complicata la inima a riscat.. inexplicabil. Trenul a ucis femeile, instantaneu.

Calatorii din personalul Brasov-Zarnesti, iesiti pe geamuri sa se racoreasca, au fost martori ai tragediei. Au vazut cum autoturismul incearca o trecere riscanta, iar dupa cateva secunde au auzit un scrasnet asurzitor de frane si o bubuitura.

In urma impactului, femeile, asezate pe bancheta din spate, au fost aruncate pe geamuri.

Cei doi traiau alaturi de sotii de peste 40 de ani. Dupa o viata intreaga in care au impartit si bune, si rele, ca fratii, nenorocirea i-a gasit tot impreuna.

Soferul, in varsta de 67 de ani, a fost schior de performanta.

Acum doua saptamani a trecut cu mult curaj peste o operatie pe cord si se gandea cu bucurie ca intr-o luna va deveni bunic. Si el, si fratele sau sunt plini de rani, iar medicii care ii au in grija sunt rezervati. 

Tags: accidente, soferi, tren,

VIDEO PROTVPLUS.RO