Tragedie comisă de tânăr de 19 ani care avea mașină de 3 săptămâni si permis de 2 luni


Ultimul update: Duminica 31 Martie 2019 11:22
Data publicarii: Duminica 31 Martie 2019 11:07
Categorie: Stiri actuale

Un cumplit accident de circulaţie s-a produs în judeţul Bistriţa. O maşină condusă de un tânăr de 19 ani a lovit un cap de pod şi a plonjat într-un pârâu.

Şoferul a supravieţuit, însă fratele lui, de 21 de ani, care se afla cu el în maşină, nu a putut fi salvat.

Tânărul de 19 ani îşi cumpărase maşina în urmă cu trei săptămâni, şi avea permis de conducere de doar 2 luni. Trebuia să plece în Germania, şi îl rugase pe fratele lui mai mare să-l însoţească până la autocarul cu care trebuia să plece din Bistriţa, pentru că apoi să-i ducă maşina înapoi acasă.

Deodată, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi s-a izbit de un cap de pod, după care s-au răsturnat într-un pârâu.

Tatăl fraţilor: "Mergeau spre Bistriţa. Știau foarte bine drumul dacă pe aici au crescut."

Localnicii spun că de când s-a asfaltat drumul judeţean din localitate, se circulă cu viteză foarte mare.

Localnic: "Din cauza drumului bun a pierdut controlul volanului, a evitat o maşină cu nisip şi a intrat în capul de pod."

Localnic: "Se circulă tare de când s-a făcut drumul, sunt semnalizări. Degeaba au făcut asfaltul, ar fi trebuit să reducă, dar nu reduc nici prin centru, e foarte periculos."

Fraţii au fost scoşi din autoturism de pompieri.

Gabriel Ilovan, ISU: "La faţa locului am găsit o maşină răsturnată, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în apă de aproximativ 60 cm, în maşina se afla o persoană încarcerată în stop cardiorespirator, s-a procedat la manevrele de descarcerare."

Tânărul de la volan a fost dus de urgenţă la spital cu multiple traumatisme dar, din păcate, fratele mai mare nu a supravieţuit.

Niculae Floroaie, paramedic "La locul solicitării am găsit o maşină răsturnată, instabilă în apă în care am găsit două persoane încarcerate, una conştientă şi una inconştientă. Victima conştientă a fost predată echipajului de Terapie Intensivă SMURD, iar victima inconştientă a fost declarată decedată."

Cei doi provin dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, iar acum ceilalţi vor trebui să-şi conducă fratele pe ultimul drum.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO