Lista chilipirurilor dintr-un hotel scos la vanzare "la bucata". Televizoarele se vand cu 60 de lei

Dată publicare: 04-03-2013 18:50
Dată actualizare: 07-03-2013 06:49


Operatiunea "luati tot si plecati cu ce puteti" este in plina desfasurare la Craiova.

S-a raspandit vestea ca Hotelul Jiul, cel mai mare hotel din oras, la care este actionar si fostul senator Radu Berceanu, isi schimba proprietarii si va fi renovat.

Administratorii au scos la vanzare mobilierul, covoarele, televizoarele, tablourile si aparatele de aer conditionat, la preturi fara concurenta.

Chiar si chiuvetele au fost demontate din pereti, de clientii dornici sa faca o schimbare la ei acasa. De cu zori, sute de oameni s-au calcat in picioare, pentru un chilipir.

Cei mai multi si-au dorit un televizor sau chiar doua. Costau doar 60 de lei bucata, asa ca s-au vandut primele.

Codasii s-au reorientat in functie de oferta. De pilda, spre un pat matrimonial, apreciat in vremurile bune ale hotelului de cuplurile venite in luna de miere. Cele mai putin uzate s-au dat cu 400 de lei.

Primii veniti au avut de unde sa aleaga. Ceilalti insa vedeau cum marfa mai aratoasa se duce, de parca ar fi fost carata de o armata de furnici.

Un domn a apucat sa ia cate ceva, iar acum s-a intors, ca sa isi completeze sufrageria. Parca ar avea nevoie si de niste draperii.

Pentru ca organizatorii au lasat doar grupuri de cate cinci persoane in interior ca sa-si aleaga obiectele dorite, afara multimea dadea in clocot.

Mai calmi, norocosii care apucasera sa isi atinga tinta demolau, cu meticulozitate, tot.

Astazi, in doar cateva minute, s-au dat televizoarele, paturile matrimoniale, minibarurile si perdelele. Pentru ghinionisti au ramas doar celebrele veioze de noptiera.

Dulapurile s-au vandut cu 50 de lei, minibarurile cu cel mult 160 de lei, iar o comoda cu 120.

Cumparatorii nu au posibilitatea sa returneze obiectele, daca se razgandesc si nici nu primesc certificate de garantie. Hotelul va fi modernizat in acest an, dupa ce a fost preluat de un mare lant international.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO