Taxi lovit cu putere de un autocar, pe DN 1. Soferul autoturismului, salvat de echipajul de descarcerare

Ultima actualizare: 21-12-2014 07:29

Un taximetrist din Bucuresti a avut miercuri seara un noroc urias: a scapat cu rani usoare, dupa ce s-a rasturnat cu masina pe sosea si a ramas blocat in vehicul.

Martorii spun ca barbatul a incercat sa evite un alt autoturism, dar a fost izbit cu putere de un autocar. In urma impactului, doar soferul taximetrului a avut nevoie de ingrijiri medicale. Pasagerii din autocar au scapat nevatamati.

Taximetristul se indrepta spre casa, iar pe Drumul National 1 i-a aparut brusc in fata o masina, povestesc martorii. Barbatul a incercat sa o evite si a fost lovit de un autocar cu zece oameni care se intorceau din Germania.

"A iesit domnisoara de la Peco, s-a incadrat pe banda doi, taximetristul a incercat sa o evite pe ea, ca a vazut ca depaseste prea mult si a intrat in noi. Noi unde sa mai evitam? Sa intram in trotuar?", spune un pasager din autocar.

Impactul a fost atat de puternic incat taximetrul s-a rostogolit pe sosea, iar barbatul de la volan a ramas captiv in vehicul.

Marius Buzoianu, ISU Bucuresti: "A fost o interventie destul de dificila din cauza tamponarii. A fost prins cu picioarele sub bordul autoturismului."

Odata scos din autoturism, soferul a fost preluat de un echipaj SMURD si dus la spital.

Tudor Ionescu, medic SMURD: "Pacientul este stabil hemodinamic si respirator. Prezinta multiple contuzii si o fractura la clavicula."

Intre timp, politistii au stat de vorba cu barbatul care conducea autocarul, dar si cu soferita pe care taximetristul a vrut sa o evite. Cei doi au fost testati si niciunul nu consumase alcool.

Comisar Marius Maghiari, Brigada Rutiera: "Pe timpul efectuarii cercetarii la fata locului a fost deviat traficul pe centura Bucuresti. In cauza se va intocmi un dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare colegilor de la cercetari penale."

Oamenii care se intorceau acasa din Germania au fost imbarcati intr-alt autocar pentru a-si continua drumul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO