Taxi furat în timp ce șoferul își cumpăra o cafea. Hoțul, prins după ce a făcut accident

21-11-2017 16:32


Un tânăr de 18 ani, din Mureș, a fost reținut după ce a furat un taximetru pe care șoferul îl lăsase cu cheile în contact: oprise în fața unui local să-și cumpere o cafea.

Mare i-a fost mirarea taximetristului când s-a întors și a văzut că nu mai are ce conduce. Imediat a anunțat poliția. Mașina a fost găsită mai târziu, la 60 de km distanță, în județul Brașov, unde tânărul - beat și fără permis de conducere - a provocat un accident.

Taximetristul de 50 de ani, din Sighișoara, se oprise, luni seară, într-o parcare din fața unui restaurant, să-și cumpere o cafea. Încrezător, și-a lăsat cheile în contact. Nu a durat mai mult de câteva minute când din bar a ieșit un tânăr care, într-o secundă, s-a urcat la volanul taxiului și dus a fost.

Când a văzut că nu mai are mașină, taximetrisul a anunțat poliția. Călătoria tânărului, care era și băut, s-a sfârșit după 60 de km, fără voia lui. În localitatea Bunești, județul Brașov, a făcut accident.

Andreea Pop
, purtător de cuvânt IPJ Mures: ”În urma verificării cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,74 mg alcool în aer, iar în urma verificărilor în baza de date, s-a aflat că acesta nu are permis de conducere.”

Tânărul de 18 ani a fost reținut și i s-a făcut dosar penal pentru mai multe infracțiuni. În plus, trebuie să plătească și reparația taximetrului.

Tags: taxi, furt, accident,

VIDEO PROTVPLUS.RO