Tatăl polițistului impușcat de iubită: „Ce joacă să fie asta?”


Ultimul update: Vineri 12 Aprilie 2019 10:03
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2019 08:02
Categorie: Stiri actuale

Apar amănunte tulburătoare în cazul polițistului de la Crimă Organizată Olt, care a murit, după ce a fost împușcat în cap de iubita lui.

Deși la acea vreme fata a insistat că totul a fost un accident nefericit, anchetatorii spun că tânăra a acționat trăgaciul pistolului în mod conștient.

Aceştia o acuză de omor, însă deocamdată este cercetată în libertate. 

Procurorii au acuzat-o de omor pe iubita ofiţerului de la crimă organiză Olt, după ce au primit rezultatele testelor balistice - în urma unei anchete care a durat mai bine de un an.

Probele au arătat că tânăra - în vârstă de 28 de ani - a acţionat trăgaciul pistolului în mod conştient. În plus, într-un comunicat al procurorilor se arata ca fata ar fi ştiut că arma este încărcată.

Din acest motiv - susţin anchetatorii - iubita poliţistului ar fi prevăzut rezultatul faptei sale şi - deşi nu l-a urmărit.

Reacția tatălul polițistului

Tatăl politstului a bănuit de la început că nu a fost vorba doar de un accident.

„Orice om normal, orice fată la vârsta ei nu se joacă sau nu pune mâna pe pistol. Să tragi cu pistolul pe la spate de la o jumătate de metru, ce joacă să fie asta? Bogdan avea pistolul de 10 - 12 ani şi nu l-a scos, nu s-a jucat. Mă duce cu gândul că a fost ceva nu întâmplător”, spune Marin Dumitrescu, tatăl polițistului. 

Tatăl ofiţerului de la crimă organizată susţine că relaţia dintre fiul lui şi tânăra de 28 de ani care l-a ucis dura de trei săptămâni.

Omul bănuieşte că fata nu ar fi apărut întâmplător în viaţa băiatului.

Poliţistul lucra la un caz complicat şi nu este exclus că iubita să aibă legătură - spune el - cu indivizii pe care îi cercetă.

Anchetatorii nu au comunicat până acum nimic în acest sens.

Cert este că după teribilă întâmplare, tânăra nu a mai trecut pe la locuinţa ofiţerului.

Măsuri în cazul femeii acuzate de omor

Femeia a fost reţinută 24 de ore pentru omor. Vineri însă magistraţii de la Tribunalul Olt au decis să o cerceteze în liberate.

„Clienta mea a spus constant că îl iubea și l-a iubit. Nu au avut niciun conflict în cele 3 săptămâni în care erau prieteni, regreta enorm ce s-a întâmplat. Cineva vrea să caute un ţap ispăşitor”, spune Radu Tuluca, avocat. 

Faţă de 28 de ani a susţinut la momentul în care a avut loc tragicul eveniment că totul a fost un accident. S-a jucat cu arma, dar a spus că aceasta s-a descărcat din întâmplare. La acea vreme, atât ea cât şi poliţistul au ajuns la spitalul judeţean de urgenţă Craiova.

Ea a fost suspusă unei intervenţii chirgicale pentru că s-a rănit când s-a descărcat pistolul iar el a murit din cauza rănilor la cap, provocate de glonţ, după trei luni.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: tata, politist, olt, ucis, iubita,

VIDEO PROTVPLUS.RO