Tanarul coregraf mort in accidentul de autocar a fost inmormantat. Care era marele vis al lui Teodor

Ultima actualizare: 23-06-2016 01:01

Dupa patru zile de la teribilul accident petrecut in Brasov, luni, coregraful de 20 de ani, Teodor Cosmin Manoila, una dintre cele patru persoane decedate, a fost condus pe ultimul drum.

Zeci de colegi, prieteni si rude au venit sa-si ia ramas bun, si sa-i spuna o rugaciune.

Luni a fost o zi de mare tristete, durere si lacrimi, in Macaresti, localitatea in care s-a nascut Cosmin. Zeci de colegi imbracati in port popular, prieteni si rude au venit sa-l conduca pe ultimul drum. Desi erau raniti, la ceremonie au venit si o parte din tinerii implicati in cumplitul accident. Oamenii au doar cuvinte de lauda la adresa tanarului dansator: spun ca era un prieten de nadejde si un artist extrem de talentat. Cea mai mare durere este in sufletele parintilor lui Cosmin: era singurul lor copil.

Mama baiatului a fost atat de coplesita, incat a avut nevoie de ingrijiri, in timpul slujbei. Cosmin este una dintre cele patru persoane decedate in cumplitul accident din Brasov. Acesta mergea la concurs impreuna cu verisoara lui, tot coregraf. Tanara a scapat cu viata, dar este inca internata.

Inmormantarea a avut loc la amiaza, in Macaresti, locul in care baiatul a copilarit pana a plecat sa-si faca un viitor, in Iasi. Colegii baiatului spun ca era dedicat pasiunii lui, dansul, si mai avea un vis. Isi dorea sa se faca politist si se pregatea sa dea examen pentru academia de politie. Din pacate, visul lui a fost curmat.

Coleg: "Il cunosc de 4 ani, de cand am copilarit impreuna, foarte trist. Ii placea foarte mult ce facea, ii placea dansul, de mic a invatat si s-a invatat singur pana a plecat la liceul la Iasi. Voia sa dea la facultate anul acesta, facea scoala de soferi pentru Academia de Politie."

Cu lacrimi in ochi, oamenii spun ca nici acum nu pot crede ca tanarul nu mai este printre ei.

Coleg: "Eram prieten foarte bun cu el, era un baiat de treaba, deosebit. E o zi foarte trista, am pierdut un proeten bun, era foarte linistit. Am ramas socat, nu-mi venea sa cred si nici acum nu realizez ca intr-adevar l-am pierdut."

Vecin: "Era un baiat bun, cuminte, muncitor. Cel mai cuminte baiat."

Intre timp, cei mai multi dintre raniti au fost externati, iar la spitalele din Brasov au mai ramas 4 pacienti. In starea cea mai grava este Alexandra Neagu, verisoara lui Cosmin, o tanara coregrafa de 22 de ani. In accidentul de vineri si-au pierdut viata si cei doi soferi ai autocarului, Ilie Cojocaru si Andrei Popa, care vor fi inmormantati marti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO