Tanarul care a produs explozia din blocul din Bistrita va fi inmormamntat astazi. Locatarii afectati, despagubiti de primarie

28-10-2016 13:25

Locatarii celor trei blocuri afectate de explozia puternica din Bistrita de acum zece zile, vor fi ajutati cu bani de catre Primarie.

Autoritatile au alocat doua sute de mii de lei celor mai grav
afectate familii, iar alti 500.000 de lei pentru reparatii. Pe de alta parte, astazi va fi condus pe ultimul drum si tanarul de 24 de ani in apartamentul caruia s-a produs deflagratia.

Cei 200.000 de lei se vor imparti in mod egal familiilor din blocul cel mai afectat de explozie. 16 apartamente nu mai pot fi locuite aici iar oamenii s-au mutat deja la rude sau prieteni. Lucrarile de reparatii vor incepe imediat ce se va termina expertiza.

Vineri in Bistrita va fi imormantat si tanarul de 24 de ani pe care oamenii il considera vinovat de tragedie. Insa specialistii nu s-au pronuntat nici pana la acesta ora cu privire la cauza exploziei. Ei inca cerceteaza daca a fost un incident sau daca tanarul a vrut sa isi ia viata. din cele 40 de apartamente grav afectate pana la acesta ora doar 10 familii au acceptat sa se mute in chirie in blocuri ANL- fara utilitati.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO