Tanara salvata in ultimul moment in timp ce atarna pe marginea unui bloc. Explicatiile fetei pentru medicii de la ambulanta

Ultima actualizare: 19-05-2015 06:52

Clipe de panica in centrul orasului Targoviste. O tanara de 27 de ani a fost cat pe ce sa cada de la etajul 4 al unui bloc, dar inca nu se stie daca incidentul a fost o tentativa de sinucidere sau un accident.

Cand au vazut-o in afara balconului, trecatorii speriati au sunat la 112. In ultimul moment iubitul fetei a reusit sa o prinda de mana si a tinut-o strans pana cand pompierii au tras-o inauntru in siguranta.

Cand au vazut-o pe tanara atarnand periculos de marginea balconului, martorii au inmarmurit. Cu inima inghetata de spaima au asistat la intreaga operatiune de salvare. Fata se tinea de coltul balconului de la etajul 4 si se sprijinea pe muchia celui de la etajul 3.

A obosit insa dupa cateva minute si a avut o sansa uriasa sa nu cada. Pompierii au venit pregatiti cu o saltea gonflabila pe care au asezat-o sub balcon. In scena apare la un moment dat si iubitul tinerei, care o prinde de mana si nu-i mai da drumul.

Martorii povestesc ca fata nu parea sa vrea sa se intoarca in apartament.

Apoi ea le-a declarat medicilor veniti cu ambulanta ca s-o consulte, dupa incident - ca totul a fost un accident casnic. Apropiatii spun insa ca tanara suferea de depresie. Se intorsese recent din Spania si nu reusea sa-si gaseasca aici de lucru.

Constantin Mihaloiu, martor: "Cred ca a vrut sa se arunce, nu stiu ce a avut dansa in gand. Sa cada, ori sa se arunce in gol, ori sa cada, nu mai putea sa intre pe balcon."

Dan Comanescu, medic Ambulanta Dambovita: "Fata declara ca a fost accidental, neavand geamuri la balcon. E bine, niste escoriatii pe bratul stang."

Medicii spun ca tanara este acum in afara pericolului, dar ca va avea nevoie de consiliere psihologica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO