Momentul în care un tânăr e lovit pe trecerea de pietoni, în Galați

Dată publicare: 20-01-2020 13:41
Dată actualizare: 20-01-2020 13:41


Accident pe trecerea de pietoni, duminică seară, la ieșire din Galați.

Un tânăr de 15 ani a fost lovit, în timp ce traversa regulamentar, de o mașină al cărei șofer nu a redus viteza înaintea marcajului pietonal.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că accidentele sunt frecvente și că au fost și persoane care și-au pierdut viața, traversând pe zebră, pentru că trecerea de pietoni ar fi prost semnalizată.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum tânărul de 15 ani traversează până la jumătatea străzii, iar mașinile din stânga lui opresc să îi dea prioritate.

Din dreapta pietonului, însă, vine cu viteză mare un autoturism care nu mai reușește să oprească la timp. Victima încearcă să fugă, dar impactul nu mai poate fi evitat. La volanul mașinii se afla un bărbat de 44 de ani, pe numele căruia a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tânărul de 15 ani a fost transportat la spital, dar nu a rămas internat. Oamenii care locuiesc în zonă spun că mașinile circulă cu mare viteză pe porțiunea respectivă, chiar dacă trecerea de pietoni este supraînălțată.

În ultimii cinci ani, ar fi avut loc numeroase accidente, din această cauza, unele dintre ele soldate chiar cu decesul victimelor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO