Străzi inundate în Capitală după furtuna de marți dimineață. Intervenție a pompierilor

×
Codul embed a fost copiat

Pompierii din Bucureşti intervin, marţi dimineaţă, în urma precipitaţiilor abundente, în mai multe zone din Capitală, pentru degajarea apei acumulate.

Zonele unde au loc intervenţii sunt DN1 - zona Prisma, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 46, Şoseaua de Centură la intersecţia cu Splaiul Dudescu şi Strada Feteşti, informează Biroul de presă al ISU Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, pe Aleea Giurgeni, Strada Liviu Rebreanu şi Bulevardul 1 Decembrie 1918 se degajează apa din subsoluri inundate. Pe Strada Feteşti se intervine la o curte inundată. 

 

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Marţi dimineaţă, până la ora 8:00, a fost în vigoare o avertizare cod portocaliu de ploi puternice în Capitală. Conform meteorologilor, în estul municipiului, pe perioada avertizării, s-au cumulat cantităţi de apă de 35 - 40 l/mp.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Dezastru în Japonia: Sunt 156 de morţi.
Dezastru în Japonia: Sunt 156 de morţi. "Mi-am văzut casa scufundându-se”

Salvatori japonezi şi-au intensificat eforturile, în pofida şanselor reduse de a găsi supravieţuitori între dărâmături, în urma ravagiilor făcute de ploi în vestul Japoniei. Au murit cel puţin 156 de persoane.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.