Starea de sanatate a lui Teo se imbunatateste. Ramane la Terapie Intensiva

Dată publicare: 05-04-2011 20:40
Dată actualizare: 20-03-2012 09:23


Teo Trandafir

Medicii de la Clinica AKH din Viena au anuntat ca starea de sanatate a lui Teo Trandafir se imbunatateste, dupa ce s-a luptat cu o pancreatita acuta grava si recurenta.

Doctorii s-au declarat optimisti, dar precauti ca va putea fi transferata la sfarsitul saptamanii de la ATI intr-un salon.

Reprezentantii clinicii vieneze arata, in ultima informare publicata marti, ca starea de sanatate a lui Teo se imbunatateste, iar aceasta se reface la sectia de Terapie Intensiva.

"Suntem optimisti, dar precauti ca o vom putea transfera intr-un salon standard la sfarsitul acestei saptamani", a declarat profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie.

"Simptomele de infectie se reduc in prezent si speram din nou ca de data aceasta am reusit in sfarsit sa obtinem ceea ce initial era improbabil, si anume recuperarea pacientei noastre", a adaugat profesorul Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupa de Teo Trandafir.

La sfarsitul lunii martie, Teo Trandafir a fost din nou operata, pentru a inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomen, anuntau medicii Clinicii AKH din Viena, precizand ca sunt rezervati in privinta evolutiei starii de sanatate a acesteia.

In 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusa altei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale. Partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate si s-a efectuat drenaj extensiv si lavaj al cavitatii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneza, spunand ca interventia a fost un "succes".

Interventia chirurgicala a fost efectuata dupa ce medicii austrieci anuntau, la inceputul lunii februarie, ca Teo Trandafir a fost supusa unei proceduri endoscopice, ca se recupereaza bine si ca ar putea reveni in tara "curand".

Ulterior, insa, externarea ei a fost amanata, din cauza unei complicatii septice.

Teo Trandafir a fost transportata, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.

Teo a transmis, in 1 aprilie, o scrisoare deschisa in care multumeste celor care o sustin.

Scrisoare de la Teo Trandafir: Mi-e dor de voi si de tara

Citeste si:

Rudele romanului care a aratat cadavrul sotiei prin webcam, devastate

Pepe a aratat din dovezi. Tudy, amantul Oanei Zavoranu, complet gol

Sursa: Mediafax

Tags: teo trandafir,


VIDEO PROTVPLUS.RO