Spectacol periculos pe autostrada Bucuresti - Pitesti. Trei tinere s-au distrat pe capota masinii

Ultima actualizare: 01-07-2013 06:57

3 tinere incostiente, puse pe distractie, au facut spectacol pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Fara sa se gandeasca o clipa la siguranta lor, fetele s-au cocotat pe caroseria masinii si au facut parada, in timp ce autoturismul rula cu viteza.

Doar ca un alt sofer, mult mai constient, le-a inregistrat cursa nebuneasca si a predat apoi inregistrarea la politie.

Cursa celor 3 teribiliste incepe la o trecere peste calea ferata. Fetele sunt deja iesite in afara autoturismului. Rad, tipa si se saluta cu trecatorii si cu ceilalti soferi. Doua stau pe plafonul masinii cu picioarele inauntru pe trapa, iar cea de-a 3-a pe geamul portierei din dreapta soferului. Aceasta iese periculos de mult in exterior .

Autoturismul ruleaza cu cel putin 60 de kilometri pe ora, iar tinerele nu constientizeaza pericolul. Ca si cum nu ar fi destul la un moment dat una din ele isi ridica picioarele in aer iar o alta se apleaca pe geamul masinii in mers aproape atingand asfaltul cu mana. Din fericire nu se intampla nimic rau. Politistii sunt de alta parere.

"Riscul e permanent prin dezechilibrarea pasagerilor sau poate ii loveste ceva. Este o contraventie atat in sarcina celor 3 tinere dar si a soferului. Acestuia i se pot aplica 6-8 puncte de amenda. Pentru pasageri, clasa 1 de sanctiuni", spune comisarul sef Paul Toma-Directia de Politie Rutiera.

Din pacate, legislatia actuala spune clar ca astfel de infractiuni trebuie constatate direct de agent sau inregistrate cu aparate omologate.

Soferul se va alege cu un drum la politie, dupa ce va fi identificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO