Specialiste în restaurarea clădirilor de patrimoniu, rănite grav într-un accident la Horezu


Ultimul update: Luni 18 Martie 2019 14:07
Data publicarii: Luni 18 Martie 2019 12:43
Categorie: Stiri actuale

Două femei din Horezu, specialiste în restaurarea clădirilor de patrimoniu, care mergeau cu maşină către şantierul unei biserici din Gorj, au fost rănite grav în această dimineaţă. La 20 de km de Târgu Jiu, şoferiţa a ratat depăşirea unui TIR.

Autoturismul a izbit un copac de pe marginea drumului, a ricoşat în şosea şi a fost lovit în plin de camion! A fost nevoie de echipele de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre femei din maşină distrusă.

Accidentul s-a produs pe o porţiune de drum drept, între Horezu şi Târgu Jiu. Maşina în care se aflau cele două femei a intrat în depăşire, dar manevra a fost scăpată de sub control.

Şoferul TIR-ului: "M-a depăşit, mi-a tăiat faţa, a dat în copac şi din copac a dat în faţă şi am lovit-o, a ricoşat, acolo în spate am lovit-o. Avea viteză, zice că s-a oprit acul la 130".

La locul accidentului au venit imediat prieteni ai celor două femei, aflaţi şi ei în trafic.

Prietenă: "Ne-au anunţat la telefon după ce noi depăşisem porţiunea asta cu accidentul şi am zis să fim la faţa locului. Să stăm acum lângă maşina până vine soţul să o ia, dar e praf maşina".

Pasagera din dreapta şoferiţei, o femeie de 39 de ani, a fost descarcerată de pompierii militari. Ambele femei au fost transportate la spitalul din Târgu Jiu.

Calin Cornescu - purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu: Au fost prezentate cu multiple contuzii, se fac diverse proceduri medicale de specialitate, analize, pentru că medicii UPU să decidă procedurile pe carele vor urma.

Pe numele şoferiţei a fost deschis un dosar penal.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO