Soferi fara experienta. O tanara de 20 de ani, care conducea regulamentar, a fost lovita de un sofer de 18 ani


Ultimul update: Luni 01 Iunie 2015 07:04
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2015 08:15
Categorie: Stiri actuale

Cheful prea mare de distractie, dar si viteza - spun martorii - i-au furat atentia unui sofer de 18 ani din Bistrita. Tanarul plecase joi-noapte cu doi colegi de la balul de absolvire, sa continue petrecerea in club.

Dar, intr-o intersectie din oras, nu a acordat prioritate unei masini conduse regulamentar de o fata de 20 de ani .... si a lovit-o. Baiatul a ajuns cu autoturismul intr-un stalp, tanara - in gardul unei case, iar bara de protectie a automobilului s-a desprins si a ranit o femeie care mergea pe trotuar.

Agent sef Marcel Canceu, Politia Rutiera Bistrita: "Nu acordat prioritate de trecere unui autoturism Opel, care circula pe drumul prioritar si este acrosat de catre acesta. Este proiectat in stalpul de iluminat public, iar autoturismul Opel patrunde pe trotuar si colizioneaza gardul imobilului."

Proprietar gard lovit: "O bubuitura atat... I-am vazut aici, unul in gardul meu si unul in stalp."

Bara de protectie a masinii izbite in intersectie s-a desprins in urma impactului si a lovit o femeie care mergea pe trotuar.

Proprietara gard lovit: "Era sa intre, a intrat in gardul ala asa. Ne-am speriat, normal ca ne-am speriat, am sarit din pat automat cu copii cu tot."

Tanarul de la volan s-a lovit usor la cap. Amicii sai au scapat nevatamati. Femeia care mergea pe trotuar, dar si fata de 20 de ani care conducea celalalt autoturism implicat in accident s-au ales cu leziuni minore. Insa medicii de la ambulanta au hotarat ca si ele si baiatul sa fie transportati la spital, pentru investigatii amanuntite.

VIDEO PROTVPLUS.RO