Sofer din Botosani amendat cu 53.000 de lei. Ce i-a gasit Politia in masina


Ultimul update: Luni 24 Iulie 2017 04:54
Data publicarii: Vineri 21 Iulie 2017 16:36
Categorie: Stiri actuale
sofer din Botosani amendat

Un sofer de 27 de ani a fost amendat de catre autoritatile de frontiera din Botosani cu 53.000 de lei.

La controlul vamal in Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut, i-au fost descoperite ascunse in masina peste 17.000 de comprimate cu substante anabolizate, aflate pe lista celor interzise.

Potrivit reprezentantilor Politiei de Frontiera Botosani, cele 17.560 de comprimate cu substante anabolizante, aflate pe lista celor interzise in Romania, au fost descoperite in momentul in care tanarul de 27 de ani incerca sa le introduca ilegal in tara, prin Vama Radauti Prut.

Pastilele erau ascunse in caroseria masinii, un BMW inmatriculat in Republica Moldova, soferul sustinand in fata autoritatilor de frontiera ca nu stia despre existenta acestora pe motiv ca achizitionase autoturismul doar de cateva zile.

"O echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a efectuat, in baza profilului de risc, un control amanuntit asupra autoturismului. Cu aceasta ocazie, au fost descoperite cele 17.560 de comprimate, in valoare de 11.800 de lei, ascunse intr-un loc special amenajat, in semiaripile din spate ale autoturismului, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Botosani, Minodora Racnea.

Autoritatile de frontiera botosanene au confiscat intreaga cantitate de anabolizante si l-au amendat pe sofer cu suma de 53.000 de lei.

FULLSCREEN
Sofer din Botosani amendat cu 53.000 de lei. Ce i-a gasit Politia in masina
  • /

Sursa: News.ro

Tags: sofer, botosani, amenda,

VIDEO PROTVPLUS.RO