Șofer din Bistrița, accident ca o cascadorie din cauza mobilului. Trei persoane, la spital


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: ziardebistrita.ro
Data publicarii: Vineri 09 Martie 2018 12:11
Categorie: Stiri actuale
accident Bistrița

Un şofer de 32 de ani, din Bistrița Năsăud, a ajuns la spital, împreună cu alţi doi prieteni, după ce a provocat un accident spectaculos, asemenea unei cascadorii.

Șoferul a pierdut controlul volanului pentru că era concentrat asupra telefonului mobil. Mașina a ajuns pe un câmp, unde s-a răsturnat de mai multe ori, relatează ziardebistrita.ro.

Accidentul a avut loc vineri dimineaţa, în localitatea Podirei, pe drumul national 17. Deşi este o porţiunea de drum drept, șa pierdut controlul volanului, a ajuns în afara părţii carosabile, unde a lovit un copac, după care s-a răsturnat pe un câmp, de mai multe ori.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, am constatat că pe drumul naţional 17, un autoturism cu numere provizorii, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma primelor verificări efectuate la faţa locului şi din primele declaraţii ale şoferului am constatat pe fondul neatenţiei, uitându-se la telefonul mobil, a părăsit partea carosabilă, neavând impact cu un alt autoturism şi s-a rasturnat acroşand un copac. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, am constat că rezultatul a fost negativ” a declarat inspector principal Doru Nemeş, din cadrul Serviciului Rutier.

Maşina s-a oprit după ce s-a răsturnat pe o distanţă de 80 de metri. În urma cascadoriei, atât şoferul, cât şi ceilalţi doi tineri care se aflau în autoturism au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, pentru îngrijiri medicale suplimentare. 

 

Sursa: ziardebistrita.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO