Sfârșit tragic pentru un jandarm aflat în timpul liber. Bărbatul a fost strivit între două mașini


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 20 Februarie 2018 07:26
Categorie: Stiri actuale

Sfârşit crunt, luni noapte, pentru un jandarm în vârstă de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat în timpul său liber.

Bărbatul a pierit, după ce a intrat cu maşina într-un TIR. În accident a fost implicată însă şi o auto-cisternă, iar autoturismul a fost pur şi simplu făcut bucăţi.

În plus, la faţa locului a fost pericol de explozie, aşa că echipele de intervenţie au luat măsuri de siguranţă, iar circulaţia a fost oprită pentru câteva ore.

Bărbatul de 37 de ani, şeful postului de jandarmi din Sărata Monteoru, era singur în maşină. Plecase din comună Merei şi se îndrepta către Buzău. După câţiva kilometri însă, pe Drumul Naţional 1B, a intrat pe contrasens, iar ce a urmat este înfiorător.

"A pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un autotir iar acest autotir a intrat în coliziune cu o autocisternă care circulă în aceeaşi direcţie de mers Mizil către Buzău", a declarat Remus Nicula, IPJ Buzău.

Autoturismul jandarmului a fost prins între cele două maşini de mare tonaj şi a fost pur şi simplu strivit. Bărbatul n-a mai avut nicio şansă.

Salvatorii au intervenit rapid şi l-au preluat pe şoferul tirului. Aceasta a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital. Celălalt conducător auto implicat în accident are leziuni minore şi a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Între timp, pompierii au izolat zona.

"Pericolul unui incendiu a existat pe tot parcursul intervenţiei întrucât autocisterna v-am spus că transporta cantităţi impresionante de carburant", a explicat Iulian Apostol, ISU Buzău.

După ce pericolul a fost îndepărtat, maşinile distruse au fost ridicate de pe şosea.

Din cauza tragediei, traficul în zona a fost blocat pentru mai bine de 5 ore.

Accident cu 2 morţi la intrare în Buzău. Un autoturism a lovit o cisternă
Americancă, ucisă în urma unui accident rutier provocat de un pastor băut
Avionul prăbuşit în Iran NU ar fi fost găsit. Căutări prin zăpadă cu câini şi drone
VIDEO PROTVPLUS.RO