Sfârşit tragic pentru un bărbat din Zalău care a fost lovit în plin de o mașină

30-06-2020 07:51


Sfârşit tragic pentru un bărbat din Zalău. A fost lovit în plin, în timp ce staţiona cu maşina pe marginea şoselei, de un alt vehicul condus de o femeie.

Impactul i-a provocat răni grave şi a fost transportat de urgenţă la spital, unde şi-a dat ultima suflare.

În Zalău, o persoană a decedat şi alte două au fost rănite după ce o maşină condusă de o femeie de 55 de ani s-a izbit cu putere de un alt automobil parcat regulamentar. În urma impactului, autoturismul femeii a intrat în curtea unei spălătorii, iar al doilea autovehicul a fost proiectat într-un chioşc în care se aflau alte două persoane.

Imediat, la faţa locului au sosit mai multe echipaje. Medicii nu au mai putut face nimic pentru şoferul de 38 de ani din maşina parcată, în timp ce tinerii aflaţi în magazin au scăpat cu răni uşoare. Femeia nu consumase băuturi alcoolice, însă oamenii legii i-au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

O altă ciocnire între două autoturime a avut loc pe o şosea din judeţul Cluj. Două persoane au fost rănite uşor, iar un bărbat a fost trasportat de urgenţă la spital , în stare gravă.

Șofer: ”A întors în faţa noastră pe linie dublă şi mi-a apărut în fata direct. Mergeam spre Cluj, el era oprit pe dreapta şi când m-am apropiat de el a întors în faţa mea şi exact în plin. Nici nu am apucat să frânez, în ultimii 5 metrii numai”.

La faţa locului au intervenit echipajele de descarcerare. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO