Sfarsit dramatic pentru un cameraman din Buzau. Acesta a fost accidentat mortal in timp ce filma, de un sofer italian

Dată publicare: 02-03-2014 19:37
Dată actualizare: 05-03-2014 06:55


In timp ce filma, baiatul a fost lovit mortal, in duminica dupa-amiaza, de o masina condusa de un italian, care a mers cu o viteza mult prea mare pe ploaie.

Autoturismul a derapat intr-o curba, pe soseaua umeda si l-a lovit in plin pe cameramanul care se ocupa de un alt accident rutier. Prins intre cele doua autoturisme, operatorul a pierit pe loc.

Accidentul s-a produs intr-o curba, pe soseaua de centura a Buzaului. Cameramanul Laurentiu Paun filma o masina care derapase pe soseaua uda si iesise in camp.

Exact atunci, un autoturism condus de un cetatean italian de 27 de ani, a derapat si el si l-a impins pe operator in masina pe care o filma. Baiatul a murit pe loc.

"Am inteles ca fusese mai devreme la alt accident si filma aici, era in afara drumului, soferul a venit cu viteza mare, l-a izbit in plin", a povestit un martor.

Politistii au ridicat camera de filmat si urmeaza sa analizeze imaginile, pentru ca este posibil ca victima sa fi prins impactul. Pasagera aflata in masina italianului sustine ca tanarul s-ar fi aflat pe carosabil.

"Nu avea viteza mare si baiatul statea in mijlocul drumului, nu pe margine, nu am mai avut cum sa-l evitam", spune femeia.

Insa politistii si martorii afirma cu tarie ca operatorul se afla in camp, la mica distanta de masina pe care o filma.

"Accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, din cauza vitezei, masina a derapat si l-a lovit pe operatorul care era pe marginea drumului", a spus comisarul sef Vasile Nicolae.

Accidentul este cercetat si de inspectorii de munca:

"Intrucat victima era in timpul serviciului, il consideram accident de munca si se fac verificari in acest caz", a spus Dorina Draghici, ITM Buzau.

Laurentiu Paun urma sa se casatoreasca in curand, terminase facultatea de finante-banci din cadrul ASE Bucuresti si lucra in televiziune de putina vreme. Pe retelele de socializare au aparut deja mesaje ale prietenilor socati de sfarsitul lui prematur.

Este al treilea jurnalist din Buzau care moare pe teren: Ionut Barbu si Elena Popescu au pierit in mai 2004, in explozia de la Mihailesti.


VIDEO PROTVPLUS.RO